Liefde in een pakje, gratis verzonden vanaf 75 euro in België
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Review detox body oil Yogandha

 • Geplaatst op
 • Door Nina Van der Auwera
 • 0
Review detox body oil Yogandha

Zalige olie, deze detox body oil van Yogandha, gemaakt in Ierland!

 
Zoals jullie wel weten, schrijf ik enorm graag. En intussen zijn mijn productjes een beetje kindjes van me geworden. Dus vinden jullie hier geregeld wat schrijfsels over de wondere productjes van De wereld van Nina!

Vandaag is Yogandha Detox body oil aan de beurt. Want, gezien de lente voor de deur staat, is het de ideale periode om ons lichaam, geest en huis te gaan reinigen.

Yogandha detox is een perfecte combinatie van jeneverbes, bittere sinaasappel, scharlei, citroengras, zoete venkel, patchouli, kokosolie, pompelmoespitolie en vitamine E olie.

O wat hou ik van zo’n pure ingrediëntenlijsten!


Wat is Yogandha eigenlijk?

Een samenvloeiing van Yoga en Gandha.
Sinead Duffy, de Ierse bezielster van Yogandha, is yogalerares en helemaal in de ban van aromatherapie, net zoals De wereld van Nina. Gandha is sanskriet en betekent ‘geur’. Gandha staat voor een eeuwenoud gebruik van geuren & aroma’s, om te mediteren, te genezen en om algemeen goed te functioneren. De Yogandha producten worden, zoals de naam het zegt, ingezet om yogabeoefening te verdiepen, te versterken en om het lichaam extra te reinigen/ontspannen. Maar ik gebruik ze dagelijks, zonder dat ik daarvoor yoga moet doen ;).

Sinead mediteerde drie jaar op de samenstellingen van de Yogandha producten. Net zoals ik ervaar tijdens het schrijven, van ‘ingeplugd’ te zijn op iets ‘hogers’, had zij dit ook tijdens het samenstellen. Het werd haar ‘gegeven’. Ondertussen winnen de Yogandha producten her en der awards en worden ze steeds populairder.

Yogandha producten zijn 100% natuurlijk, veganistisch en met de hand gemaakt in Ierland, zonder kunstmatige ingrediënten.
 
Maar waarvoor dient dat dan?

We worden dagelijks bestookt door toxines. In de lucht, in het water dat we drinken, in het voedsel dat we eten, in onze kleren en in heel veel verzorgings- en schoonmaakproducten, zitten heel veel schadelijke stoffen. Jaren geleden begon ik mijn zoektocht om deze toxines te vermijden door zelf wasmiddel te maken en ecologische verzorgings- en schoonmaakmiddelen te kopen.

De detox body oil ondersteunt je lymfedrainage om sneller deze toxines uit je systeem te krijgen:

 • Citroengras ondersteunt je nieren en helpt cholesterol verlagen
 • Jeneverbes zuivert en ontgift je lichaam en is een natuurlijke antioxidant
 • Zoete venkel is heerlijk voor je darmen en vertering (opgeblazen buikjes bijvoorbeeld)


Ja, maar je neemt dit toch niet ‘in’? Hoor ik dan vaak.
Lieve mensen, àlles wat we op onze huid smeren, wordt opgenomen door ons grootste orgaan, de huid en in onze bloedbaan gebracht.

Voordelen?

 • Helpt afvalstoffen afvoeren (ondersteunt lever en nieren)
 • Verstevigt de huid en bestrijdt cellulitis
 • Ideaal tijdens een detox kuur (tijdens seizoenswisseling of na een zware periode)

Hoe gebruik je deze detox body oil?

Zoals je kan zien is het een echte olie! Je kan deze gebruiken als badolie, doucheolie of lichaamsolie!

Na het lopen, gebruik ik hem in de douche, met een spons. Ik gebruik ook graag een lichaamsborstel om de doorbloeding goed te stimuleren en dan breng ik de olie na het douchen aan.

Soms gebruik ik hem ook overdag, als ik het gevoel heb dat ik te zwaar heb gegeten. Ik smeer hem dan op mijn polsen en maag.

Als badolie is hij ook heerlijk! Je hebt maar enkele druppels nodig voor een heerlijk geurend detox bad. Na het bad smeer ik graag mijn benen in met detox oil, omdat het ook verstevigend is naar cellulitis toe (en o ja, daar heb ik last van).

Mijn ervaring?

Yogandha Detox body oil heeft een magnetische werking op mij.
De geur van citroengras komt het meeste binnen, heel fris, zoet als de lente en een beetje prikkelend door de sinaasappel.

Instant zin in de lente, instant zin om goed voor mezelf te zorgen. Ik hou zo van de geur, van de voedende olie en van de verpakking (die ook nog eens zonder lijm geproduceerd is en zonder giftige inkt!).

En ik hou van Sinead die deze producten met zoveel liefde heeft samengesteld.
Ik ben een dagelijkse Yogandha gebruiker! 


Wanneer mag je de olie niet gebruiken?

 • Omdat er scharlei in zit, mag je deze olie niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

 • Niet gebruiken bij epilepsie, lever- en nieraandoeningen. Deze olie gaat namelijk die organen ondersteunen, maar als de organen niet goed functioneren, mag je dit product enkel gebruiken onder toezicht van een dokter.

 
Deze body oil bevat 125 ml heerlijkheid en kost 29,95€, verkrijgbaar via deze link!
In het gamma zitten ook nog de body oils Relax en Muscle Soothe. En de aromarollers Salute, Ground en Balance.
Meer info vind je ook nog op www.yogandha.com


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »